Vector Lovers - Electrospective

"I’m remixing and remastering recordings for the forthcoming Vector Lovers compilation, tentatively titled Electrospective." - asa suna un mesaj postat deja de mai mult de un an pe unul din blogurile lui Martin Wheeler, binecunoscut fireste sub numele Vector Lovers.
Este vorba de o compilatie, o amintire a unei discografii impresionante, titlul release-ului fiind sugestiv. Desi piesele sunt cunoscute, inovatia adusa de album este prezenta si este intensa. Astfel, track-uri cum ar fi "Girl plus robot"("Vector Lovers"), "Stranger smiled at me"("Vector Lovers") sau "Tokyo Glitterati"("Vector Lovers") sunt aproape in totalitate remixate, fie ca vorbim despre partea de ritmica, tempo mai rapid sau chiar sintetizatoare diferite, mai prezente, mai pline. Fireste ca din colectie nu puteau lipsi nici "Melodies and Memory"("Capsule for One"), "Neon Sky Rain" ("Vector Lovers") sau "Nightwalking Your Memory"("Funk&Droid"), piese a caror schimbari sunt minore, dar care intra in perfecta armonie cu modificarile prezente in compilatie.
Albumul include si o piesa noua - "Floating point", prin care observam o mica schimbare fata de stilul cu care ne-am obisnuit - piesa capata o substanta epica, accentul de altfel punandu-se mai putin pe melodie si mai mult pe atmosfera, descrisa cu succes de o serie de pad-uri, beat mai putin prezent, dar totusi foarte important.

Vector Lovers - Floating Point




Tracklist

01. Melodies And Memory

02.Shinjuku Girl
03. City Lights From A Train
04. Tokyo Glitterati
05. Stranger Smiled At Me
06. Nightwalking Your Memory
07. Floating Point
08. Neon Sky Rain
09. Girl Plus Robot
10. Kissed You By The Fountain
11. Rustling Cars And Wildflowers
12. Metrolux Forever

13. Lake Nocturne

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu